Öğrencilerimizin Dikkatine

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Açık deniz eğitimini tamamlayan öğrencilerin Sağlık Bakanlığının almış olduğu tedbirler kapsamında 3 hafta süre (eğitime ara verildiği süreler içerisinde) staj değerlendirme işlemi yapılmayacaktır.

Açık deniz stajından dönen, sınav ve staj değerlendirme işlemi için Meslek yüksekokulumuza gelen öğrencilerimizin mutlaka 14 gün kuralına uymaları gerekmektedir

14 gün süresi dolmadan (sınav, staj değerlendirme vb. işlemleri bu sürelere denk gelen öğrencilerin) mutlaka 0452 423 50 02 - 0452 423 50 03 telefon numaralarında ilgili program koordinatörü ile irtibat sağlamları sınav ve değerlendirme işlemlerinin bir mağduriyet yaşanmaması için 14 günlük süre göz önüne alınarak planlanacaktır.

Herhangi bir nedenle yurt dışında bulunan öğrencilerin dönüşlerinde mutlaka bu süreleri dikkate almaları gerekmektedir.

Açık deniz eğitimi ile ilgili tüm işlemlerin internet sitemizdeki açıklamalar dikkate alınarak eksiksiz tamamlanıp posta ile başvuru yapabilecekler ve staj değerlendirme işlemleri bu çerçevede yapılacaktır. ‘Staj Değerlendirme Formu’ başvuruda belirtilen adrese posta ile gönderilecektir.

Sağlık Bakanlığı, Yükseköğretim Kurumu ve ilgili kurumların yayımlanmış olduğu tüm bildiri ve uyarıların dikkate alınması gerekmektedir.

Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz internet sitesinde yayımlanan ilan ve bilgilendirmelerin dikkate alınması ve belirtilen şekilde işlemlerin yapılması gerekmektedir.

Eklenme Tarihi : 16-03-2020 15:43:17