Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Tarafından Okulumuz Öğrencilerine Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) tarafından Okulumuz Gemi İnşaatı Programı öğrencilerine yönelik mesleki rehberlik, istihdam, iş güvenliği, iş hukuku vb. konularda bilgilendirme toplantısı yapıldı. GİSBİR Hukuk Danışmanı Sevda Zübeyde ÇETİN, Sedef Tersanesi Genel Müdürü Cumhur KUTEL, Erkal Tersanesi İnsan Kaynakları Müdürü Salih SÖNMEZ ve GİSBİR Ar-Ge Uzmanı Gökhan Murat KAYA'dan oluşan heyet; geleceğin denizcilerine destek olmak, genç denizci adaylarını sektöre kazandırmak, gemi inşa sektörü hakkında bilgiler vererek sektöre kalifiye elman yetiştirmek amaçlı okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize faydalı bilgiler aktardılar. Öğrencilerimize GİSBİR TV Tarafından hazırlanan tanıtım filmi izlettirildi ve öğrencilerimizin sorularına cevaplar verildi, sonrasında çeşitli hediyeler dağıtıldı.

GİSPİR TV Tanıtım Filmi için tıklayınız

Eklenme Tarihi : 31-10-2019 10:43:08