FATSA MESLEK YÜKSEKOKULU

Ordu Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Toplantısı Meslek Yüksekokulumuzda Yapıldı.

Ordu Üniversitesi bünyesinde bulunan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Ünye Meslek Yüksekokulu, Akkuş Meslek Yüksekokulu, İkizce Meslek Yüksekokulu, Mesudiye Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürleri istişare toplantısı için Fatsa Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Fatsa'da buluştular. Fatsa Meslek Yüksekokulu'nda yapılan istişare toplantısının ardından Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Mehmet Letif BAYRAM ile beraber okula ait tesis ve atölyeleri ziyaret eden Meslek Yüksekokulu Müdürleri, ardından Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi'nde Fatsa Kaymakamı Sayın Ömer Lütfi YARAN, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Ercan YURTTAŞ ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Saygın ATİNKAYA'nın katılımlarıyla üniversite ve ilçemizin geleceği hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdiler...

Eklenme Tarihi : 11-03-2020 16:36:02