Yardımcı Doçentlik Yabancı Dil Sınavı

Üniversitemizin 01.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren "Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atama Koşulları ve Uygulama Yönergesi"nin  Uygulama ve Yürütme Başlığının 10. maddesine göre, Meslek Yüksekokulumuz Yardımcı Doçent Kadrolarına ilk kez atanmak üzere başvuran adaylar ile yeniden atanacak yardımcı doçentlerin dosyalarını incelemek üzere oluşturulan komisyon tarafından 06.09.2017 tarihinde ilgili şahsa ait belgeler incelenmiş ve ilan edilen bilim alanı için gerekli asgari koşulları sağladığı ve aşağıda adı soyadı verilen adayın yabancı dil sınavına girmesinde herhangi bir sakınca olmadığı tespit edilmiştir.

Sınav 07.09.2017 Perşembe Günü Saat:13.00'te Fen Edebiyat Fakülte Binasında yapılacaktır.

Yabancı Dil Sınavına Girmeye Hak Kazanan Aday: Dr. Mehmet Erman EROL

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00