Yardımcı Doçentlik Yabancı Dil Sınav Sonucu

07 Ağustos 2017 tarihinde Hürriyet Gazetesinde ilan edilen Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ve Atanma Koşulları ve Uygulama Yönergesine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere ilan edilen kadroda çalışmak üzere başvuran adaydan ön değerledirmeyi geçen aşağıda ismi belirtilen adayın yabancı dil sınavı 07.09.2017 tarihinde saat: 13.00'te Fen Edebiyat Fakülte Binasında yapılmış olup, adayın sınavda başarılı olduğu duyurulmuştur.

Dr. Mehmet Erman EROL

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00