İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

FATSA MYO'DAN SAMSUNPORT LİMANINA ZİYARET

Ordu Üniversitesi, Fatsa Meslek Yüksekokulu Deniz Ulaştırma İşletme  ve Gemi Makineleri İşletme  Bölümü’nde okuyan 120 öğrenci, sektör tanıtım faaliyetleri kapsamında Samsunport Limanı’na teknik gezi düzenledi. Gemi Makineleri İşletme ve Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü Öğretim Görevlileri Selçuk Kahveci,  İbrahim Sapmaz, Serdar Karaca, Fatih Alver, Yusuf Genç ve Mehmet Yahşi eşliğinde öğrenciler liman içerisindeki tesisleri ve limanda bağlı bulunan ticari gemileri gezme fırsatı buldular.

Samsun Vali Yardımcısı, Limanlar Mülki İdare Amiri Sayın  Hakan KUBAL, Samsun Liman Başkanı Aydın ÜNAL, Samsun Gümrük Müdür Yardımcısı Şeyda YANIK, ve Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğüne Meslek Yüksekokulumuz adına  teşekkür ederiz.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00