FATSA MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

15 Haziran 2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz "2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni", Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi YARAN, Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay SARIHAN, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan ÇABUKOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin TONKAZ ve Prof. Dr. Niyazi TAŞCI, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan UĞURLU, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail KABAN, İkizce Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hülya SOLAK, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü Eğitim ve Balgelendirme Daire Başkanı Hayri HASANDAYIOĞLU, Samsun Bölge Liman Başkanı Hasan ÖZER, İlçe Kurum Amirleri ve Okul Müdürleri, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer KIRAN, Sivil Toplum Kuruluşları, Sektör Temsilcileri, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Letif BAYRAM, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Cihan NACAK ve Öğr. Gör. Deniz ATİK ile Meslek Yüksekokulumuz ve Deniz Bilimleri Fakültesi Akademik ve İdari Personelleri, öğrenci velileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Eklenme Tarihi : 20-06-2022 11:24:19